Zelfstandig Werkend Kok 

 

 

Aantal uur
 40 uur

 

 

 

Contactpersoon
 Niels Hoogeveen

Opleidingsniveau
  MBO

Locatie
 AFAS Stadion

Vacature vervalt op:
 10-08-2021

 

 

 

Ons bedrijf

Het AFAS Stadion is een plek waar duizenden mensen samenkomen op een wedstrijddag en buiten deze dagen om voor vergaderingen, lunches, beurzen en meer. Ons keukenteam verzorgt de gerechten door het hele stadion. Daarnaast is ons Grand Café Van Gaal geopend en verzorgen we lunches, 3-gangen menu's, diners en buffetten. Kortom wij maken de stadionbeleving compleet met onze gerechten. Samen naar Victorie! Dat is ons motto. Voetbal is ons ding, maar daaromheen zijn we nog heel veel meer. Wij kijken vooruit, onze ambities liggen op hoog niveau en wij zijn op zoek naar versterking voor ons team in de keuken.


Jouw positie als zelfstandig werkende Kok

Als zelfstandig werkend kok sta je samen met het team in de keuken heerlijke gerechten te maken voor onze gasten. Eten bereiden is jouw passie. De werkzaamheden zijn vrij uiteenlopend. We organiseren namelijk complete evenementen wat kan variëren van een lopend buffet tot een diner. Ook het verzorgen van de lunch a-la-carte in ons Grand Café van Gaal behoort jouw taken. Uiteraard werk je ook tijdens een wedstrijddag waarin de taken behoorlijk uiteenlopen van het voorbereiden van een
3- gangenmenu, een sportmaaltijd of tot het bakken van een bittergarnituur. Zo blijft je werk leuk en afwisselend. 


Kortom, jouw positie draait om:

  • Koken is je passie, je volgt de foodtrends daarom ook op de voet zodat je creatief kan bijdragen aan het bereiden van gerechten
  • Het bewaken van de voorraad
  • Werken volgens de bekende HACCP richtlijnen 
  • Werken op een werkplek met veel variatie en uitdaging 


Dit is wat jou een geschikte zelfstandig werkend kok maakt:

Je werkt samen in een vast keukenteam en bent dagelijks bezig met keukenwerkzaamheden in de hoofdkeuken, en op de diverse etages van het AFAS stadion. Je werkt voornamelijk in dagdiensten maar bent wel flexibel inzetbaar in de weekenden.  Je ontvangt een salaris marktconform. Je hebt minimaal een koksopleiding en bij voorkeur een diploma leermeester.  Bovenal ben je enthousiast en wil je graag werken in een topsportomgeving. Topprestaties worden namelijk niet alleen geleverd op het veld. Soortgelijke prestaties leveren wij ook in onze keuken. 

Jij wordt blij van.

Werken en ervaring opdoen in een unieke branche. Uitdaging ga je niet uit de weg.  Wij werken samen en zorgen samen voor het succes van onze club. Past dit allemaal bij jou? Dan zien we je hier graag in ons selectieteam.