TEAM VEILIGHEID

 

VACATURE TEAM VEILIG-HEID

CONTACTPERSOON
 Mirella Bloedjes

CONTACTPERSOON
 Mirella Bloedjes

LOCATIE
 AFAS Stadion

LOCATIE
 AFAS Stadion

 

WORD ONDERDEEL VAN HET TEAM ACHTER HET TEAM

Als Steward (vrijwilliger/oproepkracht)Verkeersregelaar (vrijwilliger) of Beveiliger (oproepkracht).

Er is geen plek in Alkmaar waar op regelmatige basis zoveel mensen bij elkaar komen als in het AFAS Stadion. Onze voetbaltempel is het kloppende hart van de stad, waar duizenden mensen samen wedstrijden van AZ en andere evenementen beleven. Voor hen ben jij als vrijwilliger of oproepkracht Veiligheid bij aankomst het eerste gezicht. Jij zorgt met je collega’s voor de veiligheid en beleving van onze gasten.

 

JOUW POSITIE ALS STEWARD, BEVEILIGER OF VERKEERSREGELAAR

Of je nu de stroom aan auto’s in de goede banen leidt of gastheer bent in het uitvak: bij AZ is er altijd een rol die matcht met jouw kwaliteiten. Je krijgt de mogelijkheid te starten op de plek die past bij jouw ervaringsniveau. Afhankelijk van de functie vindt een screening plaats en/of volg je een aantal cursussen. Bij het afronden van de opleiding tot steward en beveiliger ontvang je het KNVB-stewardcertificaat en een officiële stewardlegitimatie.

 

WERKTIJDEN

In het AFAS Stadion kunnen we maar liefst 19.000 bezoekers ontvangen. Jij werkt op de bruisende wedstrijddagen. Ruim van tevoren is het speelschema bekend en dat maakt het ideaal deze enerverende job te combineren met studie of baan. Je komt voornamelijk in actie op de wedstrijddagen en afhankelijk van het schema, de competities en de evenementen is er in overleg ook de mogelijkheid doordeweeks te werken.

 

ONS BEDRIJF

Door de jaren heen hebben we bij AZ voor verschillende uitdagingen gestaan. Inspelen op onverwachtse situaties en creativiteit is wat onze club kenmerkt. We switchen soepel in verschillende situaties en leren van het verleden. Voetbal is ons ding, maar daaromheen zijn we nog heel veel meer.

 

WERKZAAMHEDEN & LOCATIES

Bij AZ vindt de actie plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar en op het AFAS Trainingscomplex in Zaandam. Op beide locaties zijn oproepkrachten en vrijwilligers scherp op het in goede banen leiden van verkeer en het begeleiden onze supporters. Van Ben-Side  tot businesstribune, van jong tot oud. Persoonlijke aandacht en professionaliteit staan bij ons voorop! Jij en je team zijn veelal het eerste gezicht die onze gasten zien en daarmee zeer belangrijk voor het contact met fans. 

De verschillende functies binnen afdeling veiligheid zijn: steward, bedrijfsbeveiliger en verkeersregelaar. Je ontvangt een uurloon of vaste vergoeding per wedstrijd.

Meer weten over één van deze functies? We nodigen je graag uit voor een kopje koffie!