Topsportbegeleider

 

 


Aantal uur
 20 tot 40 uur

 

 

 

Opleidingsniveau
  HBO/WO

Contactpersoon
Bart Heuvingh

Vacature vervalt op
 30-06-2023

Locatie
 Wijdewormer

 

Er is een geweldige kans ontstaan om onderdeel te worden van AZ, de club die zichzelf probeert te vestigen als toonaangevende voetbalclub in Europa. Met een innovatief programma, methodologie en cultuur, dagen wij het traditionele voetbal uit.

We zijn altijd op zoek naar groei en ruimte voor vernieuwing en ontwikkeling. Iedere dag zoeken we naar de beste manier om onze mensen, omgeving en manier van werken verder te ontwikkelen. We horen niet bij de rijkste of grootste clubs ter wereld, maar werken iedere dag om onze ontwikkelprogramma’s en methodes van werken de beste van de wereld te laten zijn.

We werken met mensen die gedreven zijn om hun ambitie waar te maken. Die beschikken over nieuwsgierigheid, leergierigheid en die ervan overtuigd zijn dat ze door hard en doelgericht werken iedere dag beter kunnen worden. 


De rol als Topsportbegeleider

De AZ jeugdopleiding zorgt ervoor dat alle spelers zich ontwikkelen binnen de visie en programma’s van AZ. Dit bevat een voetbal-, fysieke- en topsportleerlijn. AZ is momenteel op zoek naar een toegewijde, deskundige en gemotiveerde topsportbegeleider voor de leerlijn topsport. 

De focus van de topsportleerlijn is het ontwikkelen van een AZ-speler die op ieder moment van de dag bezig is om goed te kunnen presteren, met de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Dat betekent dat de spelers tijdens iedere activiteit bezig zijn om beter te worden, onverstoorbaar zijn én er alles aan doen om te winnen. 

Als topsportbegeleider help je bij het ontwikkelen van de juiste leefstijl en prestatietoestand op basis van zelfvertrouwen, zelfreflectie en mentale weerbaarheid. Zo ontwikkelen wij de persoonlijkheid bij de AZ’ers om een absolute topspeler te worden. De juiste kandidaat beschikt over de kennis, vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid om gedrag te vormen. 

VERANTWOORDELIJKHEDEN
Binnen de kaders van het AZ programma is de topsportbegeleider verantwoordelijk voor het creëren van een manier van denken, zodat de AZ’ers uiteindelijk het juiste gedrag vertonen. Je vormt de persoonlijkheid van de spelers en je begeleidt de AZ’ers bij het inrichten van hun leefstijl zodat ze de juiste keuzes maken om het vak als profvoetballer zo goed mogelijk uit te voeren. 

TAKEN
Binnen de kaders van het AZ-programma heeft de topsportbegeleider de kwaliteiten en persoonlijkheid om de volgende taken uit te voeren. 
•    Het houden van teamworkshops.
•    Het ontwikkelen van groepstrainingen om persoonlijkheid te vormen.
•    Het vormen van gedrag bij spelers en coaches.
•    Het leren herkennen van gedrag aan de spelers en coaches.
•    Het begeleiden van spelers in een high performance omgeving waarbij je het zelfvertrouwen, zelfreflectie en mentale weerbaarheid verbetert. 


Kwalificaties Topsportbegeleider

•    Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke high-performance cultuur.
•    Je gelooft in antifragiliteit en hebt een sterk analytisch vermogen.
•    Toegewijd aan voortdurende persoonlijke ontwikkeling.
•    Je hebt de mogelijkheid om in het weekend te werken en met teams naar het buitenland te reizen indien nodig.

 

Dit mag je van AZ verwachten

Een kans om een bijdrage te leveren aan het toekomstige succes van onze club. Je werkt samen met enthousiaste en gedreven mensen om onze club naar een hoger niveau te tillen. Je komt in een inspirerende omgeving met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

 

We hebben een grote diversiteit aan afdelingen, werkzaamheden en daardoor in mensen die bij ons werken, bij AZ is iedereen uniek.

We hopen dat we jou enthousiast hebben kunnen maken en komen graag met je in contact!