Oproepkracht horeca AFAS stadion

Team businesscatering
Team publiekscatering
Team Grand Café Van Gaal

 

 

Aantal uur
  oproep contract

 

 

 

Contactpersoon
Christel Groot-Vercauteren 

Opleidingsniveau
  Diverse

Locatie
 AFAS Stadion Alkmaar

 

 

 

 

Word onderdeel van het team achter het team

Er is geen plek in Alkmaar waar regelmatig zoveel mensen bij elkaar komen als in het AFAS Stadion. Onze voetbaltempel is het kloppende hart van de stad, waar duizenden mensen samen de wedstrijden van AZ en andere evenementen beleven. Als horecamedewerker maak jij deel uit van ons team op het stadion.


Posities binnen ons horecateam 

Van fans bedienen achter de bar tot het uitserveren van een 3-gangenmenu, bij AZ is er altijd een rol die bij jou past, ongeacht hoeveel expertise je hebt. Hier krijg je de kans te starten op de plek die past bij jouw ervaringsniveau. Of je nu een ervaren horecamedewerker bent of een student op zoek naar een bijbaan. Wij zorgen samen dat je groeit in je rol.


Werktijden

In het vernieuwde AFAS Stadion kunnen we maar liefst 19.000 bezoekers ontvangen. Jouw werkdagen zijn op de bruisende wedstrijddagen. Je komt in actie in de weekenden en afhankelijk van het schema in de diverse competities soms ook doordeweeks. Doordat je precies weet waar je aan toe bent is het plannen naast je baan of studie een gemakkelijk klusje. Mocht je buiten de wedstrijden ook beschikbaar zijn dan vertellen we je graag wat de mogelijkheden zijn. 


Ons bedrijf

Samen naar Victorie. Dat is ons motto. Door de jaren heen hebben we bij AZ voor verschillende uitdagingen gestaan. Inspelen op onverwachtse situaties en creativiteit is wat onze club kenmerkt. We switchen soepel in verschillende situaties en leren van het verleden. Voetbal is ons ding, maar daaromheen zijn we nog heel veel meer.

Locaties 

Bij AZ vindt de actie plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar. We hebben een aantal horecateams die personeel en gasten voorzien van eten, drinken en een glimlach. Het AFAS stadion is buiten de wedstrijden om een plek van samenkomst. Beurzen voor duizenden mensen, een borrel, een seminar of een lunch in Grand Café Van Gaal. Kortom een gave gevarieerde werkplek waar je veel ervaring kunt opdoen. En reken maar dat er een team leuke collega’s op je wacht!

 

We hebben een grote diversiteit aan afdelingen, werkzaamheden en daardoor in mensen die bij ons werken, bij AZ is iedereen uniek.

We hopen dat we jou enthousiast hebben kunnen maken en komen graag met je in contact!