Stage Video Producer

 

 

Aantal uur
 40 uur

 

 

 

Contactpersoon
Marlon Braakman

Opleidingsniveau
  MBO

Locatie
 Alkmaar
Wijdewormer 

Vacature vervalt op
 31-10-2023

 

 

Word onderdeel van het team achter het team

AZ voetbalt altijd om te winnen en het publiek te vermaken en gaat daarbij uit van eigen kracht. We werken elke dag om onze resultaten, zowel op als naast het veld, naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we met jouw hulp! We zijn op zoek naar een nieuwe stagiair(e) die ons videoteam binnen AZ Media komt versterken. 


Jouw stagedag bij AZ Media  

In de periode die jij bij AZ als stagiair(e) werkzaam bent, ondersteun je het videoteam van AZ Media. Dit team is verantwoordelijk voor alle videocontent op de clubkanalen en jij gaat hen ondersteunen bij het schieten en monteren van content. Jouw planning kan à la minute veranderen doordat de voetbalwereld continu in beweging is. De wedstrijden, de spelers en de ontwikkelingen rondom AZ bepalen een groot deel van jouw agenda. 


Zou ziet jouw stage bij AZ Media eruit: 

-    Zelfstandig produceren van videocontent voor verschillende kanalen van AZ Media, zoals de website, YouTube, Instagram, Twitter, Facebook en TikTok;
-    Ondersteunen bij de productie van AZ TV;
-    Vastleggen van wedstrijden;
-    Trainingsbeelden draaien en monteren;
-    Monteren van highlight-video’s;
-    Monitoren van nieuwe (online) trends;
-    Meedenken en het doen van voorstellen op het gebied van nieuwe content;
-    Livestreams produceren; 
-    Videocontent maken in de breedste zin van het woord.

Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten: 

Ondernemend; je kijkt wat er beter kan en wilt elke dag weer een stapje beter worden dan de dag ervoor;

Innovatief; je wilt jezelf en de club verder helpen door jezelf te verbeteren en grenzen te verleggen; 

Nieuwsgierig; je gaat opzoek naar nieuwe wegen om succes van de club en jezelf te behalen;

Teamplayer; samen met jouw team, laat je de club groeien;

Vitaliteit; je besteedt aandacht aan je mentale en fysieke gezondheid waardoor je het beste uit jezelf kunt halen.

 

Dit is wat jou een geschikte stagiair(e) voor AZ Media maakt

Jij bent derde- of vierdejaars AV-specialist of volgt een andere relevantie mediastudie. In de weekenden ben je beschikbaar in verband met activiteiten bij thuis- en wedstrijden. Jij bent iemand die overzicht houdt tussen de wekelijks terugkerende taken en projecten en houdt je collega’s op de hoogte van de voortgang. Je pakt uit eigen beweging zaken op en ben niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Daarnaast verwachten we dat jij op termijn jouw verantwoordelijkheden zelfstandig kan uitvoeren. Verder ben je beschikbaar voor een stage van 20 weken.

 

Dit mag je van AZ verwachten

Bij AZ vinden we het belangrijk om een vitale en informele werkomgeving te hebben. We bieden je een stageomgeving aan waar jij je thuis voelt en waar jij alle kansen krijgt om je ambitie en creativiteit in kwijt te kunnen. Bij AZ krijg je kansen, maar creëer je deze ook zelf. Wij vinden het belangrijk dat jouw ontwikkeling bijdraagt aan het succes van de club. Wij bieden een stage periode van 20 weken vanaf augustus 2023, je krijgt van ons een stagevergoeding een informele werksfeer waar regelmatig een potje tafeltennis of FIFA wordt gespeelden wij hebben onder andere een gym op het stadion waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast kom je te werken met de allerleukste collega's!

 

We hebben een grote diversiteit aan afdelingen, werkzaamheden en daardoor in mensen die bij ons werken, bij AZ is iedereen uniek.

We hopen dat we jou enthousiast hebben kunnen maken en komen graag met je in contact!