Shopmanager Fancentrum

 

 

Aantal uur
 40 
uur

 

 

 

Contactpersoon
 Alex van Leijen

Opleidingsniveau
  MBO4/HBO

Locatie
 AFAS Stadion

Vacature vervalt op
 30-11-2021

 

 

Word onderdeel van de club!

Het AFAS Stadion is het kloppende hart van Alkmaar, waar duizenden mensen samen wedstrijden van AZ en andere evenementen beleven. Ook is ons voetbalstadion een energieke en bruisende omgeving waar fans en bezoekers bij het Fancentrum terecht kunnen voor alle AZ-merchandise.


Jouw werkdag als Shopmanager Fancentrum

Een werkdag als shopmanager van het AZ Fancentrum is zeer gevarieerd. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het doen van inkopen, visual merchandise en het bedrukken van shirts, onder andere voor de spelers van AZ 1. Daarnaast worden interne aanvragen verwerkt, webshoporders klaargemaakt voor verzending en kaartverkoop voor zowel seizoenkaarten als losse kaarten bij de servicebalie. AZ is continu bezig met het optimaliseren van de webshop. Hierbij word jij als Shopmanager uiteraard bij betrokken, omdat we benieuwd zijn naar jouw visie en ideeën over commerciële (online) acties. Tot slot stuur je een team aan die jou ondersteunt bij de verschillende werkzaamheden in het AZ Fancentrum.


Dit is wat jou een geschikte Shopmanager Fancentrum maakt

Je bent het visitekaartje van AZ en daarom zorg je ervoor dat alle fans met een goed gevoel de winkel verlaten. Je werkt in een team en komt veel in contact met verschillende mensen. Hier haal je veel plezier uit. Je vindt het leuk om je creativiteit te gebruiken en je draagt graag ideeën aan om het AZ Fancentrum naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten: 

Ondernemend; je kijkt wat er beter kan en wilt elke dag weer een stapje beter worden dan de dag ervoor;

Innovatief; je wilt jezelf en de club verder helpen door jezelf te verbeteren en grenzen te verleggen; 

Nieuwsgierig; je gaat opzoek naar nieuwe wegen om succes van de club en jezelf te behalen;

Teamplayer; samen met jouw team, laat je de club groeien;

Vitaliteit; je besteedt aandacht aan je mentale en fysieke gezondheid waardoor je het beste uit jezelf kunt halen.

Dit mag je van AZ verwachten

Bij AZ vinden we het belangrijk om een vitale en informele werkomgeving te hebben. We bieden je een werkomgeving aan waar jij je thuis voelt en waar jij alle kansen krijgt om je ambitie en creativiteit in kwijt te kunnen. Bij AZ krijg je kansen, maar creëer je deze ook zelf. Wij vinden het belangrijk dat jouw ontwikkeling bijdraagt aan het succes van de club. Naast de klassieke arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, vakantiegeld, vakantiedagen en een zeer uitgebreid pensioen. Ook hebben we onder andere een gym in het stadion waar je gebruik van mag maken en hebben we een actieve personeelsvereniging. En natuurlijk kom je te werken met de allerleukste collega's!

 

We hebben een grote diversiteit aan afdelingen, werkzaamheden en daardoor in mensen die bij ons werken, bij AZ is iedereen uniek.

Ben jij onze nieuwe shopmanager? Solliciteer dan direct!