Medewerker Fancentrum

 

 

Aantal uur
 40 uur

 

 

 

Contactpersoon
 Alex van Leijen

Opleidingsniveau
  MBO

Locatie
 AFAS Stadion

Vacature vervalt op:
 31-07-2021

 

 

 

Word onderdeel van het team achter het team

Er is geen plek in Alkmaar waar op regelmatige basis zoveel mensen bij elkaar komen als in het AFAS Stadion. Ons voetbalstadion is het kloppende hart van de stad, waar duizenden mensen samen wedstrijden van AZ en andere evenementen beleven. Een energieke en bruisende omgeving waar fans en bezoekers elkaar ontmoeten.  


Jouw positie als Medewerker Fancentrum 

Jouw werkplek is in het AFAS stadion waarin je samen met het team zorgt voor de dagelijkse werkzaamheden in ons fancentrum. Uiteraard help je klanten op weg in het Fancentrum, adviseer je ze over producten en je beantwoordt vragen over bijvoorbeeld seizoenkaarten. Je bent het visitekaartje voor de supporters van AZ. Na je advies, reken je met de klant af en zorg je ervoor dat bezoekers tevreden het AFAS Stadion verlaten. Je verwerkt bestellingen die via de webshop binnenkomen, je zorgt dat ze afgehandeld en klaar zijn om te verzenden. Iedere klant is anders en de vragen zijn heel divers. Uiteraard maken wij jou helemaal wegwijs zodat jij in no time alles weet van seizoenkaarten, Europa League wedstrijden en/of de wedstrijdtenues.


Kortom, jouw positie draait om:

Het vinden van een connectie met onze fans. Zij kijken ernaar uit om naar het stadion te komen. Jij weet hier perfect op in te spelen en de beleving compleet te maken met je klantvriendelijkheid.

Je voert verschillende kassawerkzaamheden uit, bestaande uit kaartverkoop en verkoop van producten.

Je verzorgt de afhandeling van bestellingen die via de webshop binnenkomen.

Het is uiteraard ook belangrijk dat de winkel er netjes, bijgevuld en verzorgd uitziet. 

Je komt met initiatieven die de verkoop kunnen verhogen en/of stimuleren.

Je bent makkelijk te benaderen voor klanten en collega's, je staat klanten te woord over alle vragen rondom AZ. 

Je vindt het leuk om voor, tijdens en na thuiswedstrijden te werken. 


Dit is wat jou een geschikte Medewerker Fancentrum maakt

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de detailhandel. Je houdt van afwisseling en uitdaging. Je bent handig met computers. De systemen zullen wij je allemaal uitleggen maar mocht je ervaring hebben met AFAS of SRO, dan is dat uiteraard heel fijn. Afhankelijk van jouw ervaring en enthousiasme assisteer je bij diverse andere voorkomende werkzaamheden. Je bent fulltime beschikbaar en je werktijden zijn voornamelijk doordeweeks maar je bent ook inzetbaar tijdens de weekenden en met de thuiswedstrijden van AZ. Jouw rooster wordt afgestemd met je leidinggevende. AZ is vernieuwd en ons team werkt er samen hard aan om zowel op sportief als bedrijfsmatig gebied tot de besten van de Eredivisie te behoren. 

Jij wordt blij van..

Werken en ervaring opdoen in een unieke branche. Je hebt interesse in voetbal/sport. Je houdt ervan om jezelf uit te dagen en ontwikkelen. Samen naar Victorie is ons Motto. Dit past echt bij onze club. Wij werken samen en zorgen samen voor het succes van onze club. Past dit allemaal bij jou? Dan zien we jou hier graag in ons selectieteam.