Commercieel Medewerker

 

 

Aantal uur
 40 uur

 

 

 

Contactpersoon
 Diede van der Eng

Opleidingsniveau
  nvt

Locatie
 AFAS Stadion Alkmaar

Vacature vervalt op
 31-12-2021

 

 

Kom werken bij AZ als Commercieel Medewerker

Je werkt dagelijks vanuit het stadion in Alkmaar samen met een gedreven team collega’s. Op deze energieke plek enthousiasmeer je bestaande en potentiële klanten door inspirerende gesprekken te voeren over de mogelijkheden bij AZ. Hierdoor onderhoud je contact met bestaande klanten en zorg je ervoor dat meer bedrijven zich aansluiten bij de club. Tijdens de thuiswedstrijden van ons 1e elftal en de events ontvang je jouw gasten en zorg je voor de ultieme beleving. Naast het contact met klanten, zorg je voor de coördinatie, (interne) communicatie en administratie rondom events. We maken hiervoor gebruik van AFAS en diverse Microsoft programma’s. Het is belangrijk dat je hier bedreven in bent en het leuk vindt om dit verder te optimaliseren. Je hebt een unieke positie binnen het team en slaat de brug tussen de verschillende afdelingen om de events optimaal te laten verlopen. 


Dit is wat jou de meest geschikte kandidaat maakt

Je bent commercieel en servicegericht, organisatorisch sterk en hebt oog voor detail. Je haalt veel plezier uit contact met relaties van AZ. Je bent klantgericht, enthousiast, flexibel en sportief. Daarnaast ben je sterk in het signaleren van wensen van zakelijke relaties en hier speel je proactief op in. Je bent goed in het initiëren van innovatieve zakelijke evenementen, een echte netwerker en je vindt het leuk om mensen te verbinden. Ervaring binnen de evenementenbranche is een pre.

Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten: 

Ondernemend; je kijkt wat er beter kan en wilt elke dag weer een stap groeien ten opzichte van de dag ervoor;

Innovatief; je wilt jezelf en de club verder helpen door jezelf te ontwikkelen en grenzen te verleggen; 

Nieuwsgierig; je gaat opzoek naar nieuwe wegen om succes van de club en jezelf te behalen;

Teamplayer; samen met jouw team, laat je de club groeien;

Vitaliteit; je besteedt aandacht aan je mentale en fysieke gezondheid waardoor je het beste uit jezelf kunt halen.

 

Word onderdeel van de club!

Het AFAS Stadion is het kloppende hart van Alkmaar, waar duizenden mensen samen wedstrijden van AZ en andere events beleven. Naast een prachtig voetbalstadion waar AZ haar thuiswedstrijden speelt, is het AFAS Stadion een veelzijdige evenementenlocatie. Van vergaderingen en bedrijfsfeesten tot workshops, beurzen en congressen. Alles is mogelijk! In de rol van Commercieel Medewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de optimale beleving van onze gasten, tijdens alle events die plaatsvinden in en rondom het stadion en ons trainingscomplex.

 

Dit mag je van AZ verwachten

Bij AZ vinden we het belangrijk om een vitale en informele werkomgeving te hebben. We bieden je een werkomgeving aan waar jij je thuis voelt en waar jij alle kansen krijgt om je ambitie en creativiteit in kwijt te kunnen. Bij AZ krijg je kansen, maar creëer je deze ook zelf. Wij vinden het belangrijk dat jouw ontwikkeling bijdraagt aan het succes van de club. Naast de klassieke arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, vakantiegeld, vakantiedagen en een uitgebreid pensioen, hebben we onder andere een gym op het stadion waar je gebruik van kunt maken en actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Uiteraard kom je te werken met de allerleukste collega's! We hebben een grote diversiteit aan afdelingen, werkzaamheden en daardoor in mensen die bij ons werken, bij AZ is iedereen uniek.

 

Deze vacature staat open tot en met vrijdag 31 december 2021. De eerste gesprekken worden gepland in de 2e week van januari 2022. De verwachting is dat we uiterlijk vrijdag 28 januari 2022 de sollicitatieprocedure hebben afgerond. 

 

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct, we komen graag met je in contact!