TEAM HORECA - STADION

 BUSINESSCATERING - PUBLIEKSCATERING - GRAND CAFÉ VAN GAAL

 

TEAM  HORECA - STADION

AANTAL UUR
 Flexibel

NIVEAU
Diverse

CONTACTPERSOON
 Christel Groot-Vercauteren

AANTAL UUR
 Flexibel

NIVEAU
 Divers

CONTACTPERSOON
 Christel Groot-Vercauteren

LOCATIE
 AFAS Stadion

LOCATIE
 AFAS Stadion

 

WORD ONDERDEEL VAN DE CLUB!

AZ voetbalt altijd om te winnen en het publiek te vermaken en gaat daarbij uit van eigen kracht. We werken elke dag om onze resultaten, zowel op als naast het veld, naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we met jouw hulp! Wij zijn op zoek naar horecatoppers om ons team te versterken.

 

WERKEN IN ONS HORECA TEAM

Je werkt samen in een team in een dynamische en gezellige omgeving. We hebben een aantal horecateams die personeel en gasten voorzien van eten, drinken en een glimlach. Van fans bedienen achter de bar tot het uitserveren van een 3-gangenmenu; bij AZ is er altijd een rol die bij jou past, ongeacht hoeveel expertise je hebt. Hier krijg je de kans te starten op de plek die past bij jouw ervaringsniveau. Of je nu een ervaren horecamedewerker bent of een student op zoek naar een bijbaan, wij zorgen samen dat je groeit in je rol.

Ons stadion is buiten de wedstrijden om een plek van samenkomst. Zo zijn er bijvoorbeeld beurzen voor duizenden mensen, een borrel, een seminar of een lunch in Grand Café Van Gaal. Kortom, AZ is een gave gevarieerde werkplek waar je veel ervaring kunt opdoen en waar je met de leukste collega's samenwerkt!

 

We zoeken binnen de Horeca bij AZ naar;

  • Runners Skyboxen;
  • Medewerkers Personeelskantine;
  • Publiekcatering medewerkers;
  • Medewerkers bediening lounges.

 

WERKTIJDEN

In het vernieuwde AFAS Stadion kunnen we maar liefst 19.000 bezoekers ontvangen. Jouw werkdagen zijn op de bruisende wedstrijddagen. Je komt in actie in de weekenden en afhankelijk van het schema in de diverse competities soms ook doordeweeks. Doordat je precies weet waar je aan toe bent is het plannen naast je baan of studie een gemakkelijk klusje. Mocht je buiten de wedstrijden ook beschikbaar zijn dan vertellen we je graag wat de mogelijkheden zijn.

 

DIT MAG JE VAN AZ VERWACHTEN

Bij AZ vinden we het belangrijk om een vitale en informele werkomgeving te hebben. We bieden je een werkomgeving aan waar jij je thuis voelt en waar jij alle kansen krijgt om je ambitie en creativiteit in kwijt te kunnen. Bij AZ krijg je kansen, maar creëer je deze ook zelf. Wij vinden het belangrijk dat jouw ontwikkeling bijdraagt aan het succes van de club. Naast de klassieke arbeidsvoorwaarden, kom je te werken met de allerleukste collega's!

We hebben een grote diversiteit aan afdelingen, werkzaamheden en daardoor in mensen die bij ons werken, bij AZ is iedereen uniek.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel door te klikken op onderstaande button!