Medewerker Backoffice Ticketing

 

 

Aantal uur
 40 uur

 

 

 

Contactpersoon
 Martin Dekker

Opleidingsniveau
  HBO

Locatie
 AFAS Stadion

Vacature vervalt op
 31/07/2022

 

 

Word onderdeel van de club!

AZ voetbalt altijd om te winnen en het publiek te vermaken en gaat daarbij uit van eigen kracht. We werken elke dag om onze resultaten, zowel op als naast het veld, naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we met jouw hulp! We zijn op zoek naar een nieuwe collega als Medewerker Backoffice Ticketing met een affiniteit voor support en ICT, die ons team komt versterken.


Jouw positie binnen het Team Ticketing

Je werkt samen in een team met enthousiaste ticketingmedewerkers in een dynamische en gezellige omgeving. Jij bent de allrounder die voor alle ticketingprocessen een oplossing weet te vinden. Op drukke dagen werk je samen met team ook de support vragen weg. 

Je bent gemiddeld 40 uur per week aan het werk. Dit kan doordeweeks, ’s avonds, in het weekend en met wedstrijddagen zijn. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een goede werk- en privébalans te hebben.

Er is geen dag bij ons hetzelfde, maar met onderstaande taken kun je rekening houden:

•             Inrichten van alle ticketingprocessen voor wedstrijden, passe-partout, seizoenkaarten, evenementen en de website;

•             Rapportages van alle ingerichte ticketingprocessen;

•             Voorbereiden van mailingen en mailbestanden;

•             Systeembeheer van het ticketingsysteem (SRO);

•             Doorontwikkelen en testen van alle ticketingprocessen.


Dit is wat jou geschikt maakt voor Team Ticketing

Jij past binnen ons team als je een echte aanpakker bent. Je bent leergierig, proactief en je hebt een oog voor detail. Je haalt plezier uit analyseren, maar je vindt het ook leuk om samen te werken.

Het is fijn als je kennis van en vaardigheden met reserverings- en ticketingsystemen hebt, maar dit is geen harde eis. Je krijgt bij ons namelijk de kans om veel te leren. 

Je werkt in een unieke organisatie waar integriteit heel belangrijk is, daarom weet je goed wat dit voor jou betekent. Verder kun je je goed uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten: 

Ondernemend; je kijkt wat er beter kan en wilt elke dag weer een stapje beter worden dan de dag ervoor;

Innovatief; je wilt jezelf en de club verder helpen door jezelf te verbeteren en grenzen te verleggen;

Nieuwsgierig; je gaat opzoek naar nieuwe wegen om succes van de club en jezelf te behalen;

Teamplayer; samen met jouw team, laat je de club groeien;

Vitaliteit; je besteedt aandacht aan je mentale en fysieke gezondheid waardoor je het beste uit jezelf kunt halen.

 

Dit mag je van AZ verwachten

Bij AZ vinden we het belangrijk om een vitale en informele werkomgeving te hebben. We bieden je een werkomgeving aan waar jij je thuis voelt en waar jij alle kansen krijgt om je ambitie en creativiteit in kwijt te kunnen. Bij AZ krijg je kansen, maar creëer je deze ook zelf. Wij vinden het belangrijk dat jouw ontwikkeling bijdraagt aan het succes van de club. Naast de klassieke arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, vakantiegeld, vakantiedagen en een zeer uitgebreid pensioen, hebben we onder andere een gym op het stadion waar je gebruik van kunt maken en hebben we een actieve personeelsvereniging. Daarnaast kom je te werken met de allerleukste collega's!

We hebben een grote diversiteit aan afdelingen, werkzaamheden en daardoor in mensen die bij ons werken, bij AZ is iedereen uniek.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel door te klikken op onderstaande button!