Vrijwilliger worden

 Leid jij onze wedstrijden in goede banen?

 

 

Week in week uit geven onze voetballers alles om goed te presteren en het publiek te vermaken. Het klinkt misschien gek, maar dat is zonder onze vrijwilligers onmogelijk. Rondom wedstrijden zetten wij ze namelijk in om alles in goede banen te leiden en duizenden supporters een ultieme voetbalbeleving te geven. Onderweg naar het stadion, in de AZ Fanzone, langs het veld: onze vrijwilligers zijn overal. Geen wonder dus dat wij constant op zoek zijn naar enthousiaste vrijwilligers die ons hierbij willen helpen. 

Wil jij op een vrijblijvende manier bijdragen aan het succes van onze club? Meld je dan aan via een van onderstaande vacatures.

 

 

Steward Samen met je collega's ben jij het eerste aanspreekpunt voor de supporters bij wedstrijden van AZ. Door je gastvrije houding en de veilige omgeving die je creëert, kunnen onze supporters optimaal genieten van het spel van onze spelers op het veld.

Ben jij onze nieuwe steward? | Opleiden & ontwikkelen bij AZ
Is het profiel van steward jou op het lijf geschreven, maar heb je geen ervaring in het vak? Wij bieden je graag een interne opleiding. Hier leer je de belangrijkste vaardigheden die benodigd zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Je ontvangt bij het afronden van de opleiding een KNVB-stewardcertificaat en een officiële stewardlegitimatie voor de stewardwerkzaamheden.

Vergoeding
Als steward behoor je tot onze vrijwilligersorganisatie. Voor je werkzaamheden in zowel het weekend als op een doordeweekse avond krijg je een vaste vergoeding per wedstrijd of evenement.  

 

 

 

Fanbeleving

 

 

 

Om de bezoekers een fantastische dag te bezorgen, organiseren wij rondom thuiswedstrijden en andere evenementen van AZ allerlei activiteiten. Met name de jongste AZ-fans komen hierbij goed aan hun trekken. Lijkt jou het leuk om het wedstrijdbezoek van onze supporters iets extra's te geven en er zo een onvergetelijke ervaring van te maken? Meld je dan vooral aan als Vrijwilliger Fanbeleving.

Vergoeding
Voor je werkzaamheden in zowel het weekend als op een doordeweekse avond krijg je een vaste vergoeding per wedstrijd of evenement. 

Rondom thuiswedstrijden en andere evenementen van AZ organiseren wij verschillende activiteiten om de bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen. Met name de jongste AZ-fans staan hierin centraal. Vind jij het leuk om het wedstrijdbezoek van onze fans nét even dat extra te geven om er een fantastische dag van te maken? Meld je aan als Vrijwilliger Fanbeleving.

Vergoeding
Voor je werkzaamheden zowel in het weekend als op een doordeweekse avond krijg je een vaste vergoeding per wedstrijd of evenement. 

 

 

 

 

Verkeersregelaar

 

 


Samen met je collega’s zorg jij voor het reguleren van het verkeer rondom het stadion en de diverse parkeergelegenheden. Je start voor de wedstrijd met het begeleiden van de verkeersstromen naar het AFAS Stadion, waar jij voor de supporters het eerste gezicht bent door wie zij begroet worden.

'Jij kan het verschil maken met de manier waarop je de fans in ons stadion ontvangt! '

Tijdens de wedstrijd neem je met je collega's plaats in het stadion. Wanneer de laatste fase van de wedstrijd aanbreekt, neem je je positie weer in om alle supporters zo veilig en soepel mogelijk richting de volgende bestemming te begeleiden. 

Vergoeding
Voor je werkzaamheden in zowel het weekend als op een doordeweekse avond krijg je een vaste vergoeding per wedstrijd of evenement.