Ik wil vrijwilliger worden

Bij AZ zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Net als veel
andere sportverenigingen kunnen wij ook niet zonder hen. Wil jij vrijwilliger worden? Klik dan op de button hieronder en meld je aan!


Busbegeleid(st)er 

Zo abrupt en dynamisch als de voetbalwereld kan zijn, zijn wij met z'n allen hard aan het werk om elke supporter een AZ avontuur te bezorgen. Ook nu we tijdelijk niet ons eigen AFAS Stadion kunnen spelen. 

Jij kan de spelers, supporters en staf een handje helpen. Hoe? Jij begeleidt een bus vol gespannen en enthousiaste fans richting het stadion waar we spelen. Met je collega's en de andere vrijwilligers zorgen we er samen voor dat iedereen een gezellige en veilige reis heeft.

Meld je aan door op 'Ik word vrijwilliger' te klikken. Steward 

Of het nu een competitie-, Europese-  of een bekerwedstrijd is, jij bent, samen met je collega's, het eerste aanspreekpunt voor de supporters. Door je gastvrije houding en de veilige omgeving die je creëert kunnen onze supporters genieten van de prestaties in het AFAS Stadion.

Ben jij onze potentiële steward? | Opleiden & ontwikkelen bij AZ
Kun jij je vinden in het profiel van steward maar heb je geen ervaring of relevante opleiding? Wij bieden je een interne opleiding. Tijdens deze opleiding leer je de belangrijkste voorwaarden voor
het uitvoeren van de werkzaamheden. 

Je ontvangt bij het afronden van de opleiding een KNVB stewardcertificaat en een officiële stewardlegitimatie- voor de stewardwerkzaamheden.

Vergoeding
Als steward behoor je tot onze vrijwilligersorganisatie. Voor je werkzaamheden zowel in het weekend als op een doordeweekse avond krijg je een vaste vergoeding per wedstrijd of evenement.  
Verkeersregelaar 

Samen met je collega’s zorg je voor het reguleren van het verkeer rondom het stadion en de diverse parkeergelegenheden. Je start met het volgen van de e-learning opleiding. 

Je start voor de wedstrijd met het begeleiden van de verkeersstromen naar het AFAS Stadion. Jij bent het eerste gezicht als mensen arriveren rondom het stadion. Jij kan het verschil maken op de manier hoe je de mensen in ons stadion ontvangt! Tijdens de wedstrijd neem je met je collega's plaats in het stadion. Wanneer de laatste fase van de wedstrijd aanbreekt, neem je je positie weer in om alle supporters zo veilig mogelijk richting zijn volgende bestemming te begeleiden. 

Vergoeding
Voor je werkzaamheden zowel in het weekend als op een doordeweekse avond krijg je een vaste vergoeding per wedstrijd of evenement.

 


Fanbeleving

In ons team ben je betrokken bij verschillende (voetbal)activiteiten. Je leert om met verschillende leeftijden te werken en je hebt je eigen verantwoordelijkheden op een dag die draait om de fans van AZ. Wil je ervaring opdoen en je ontwikkelen bij AZ?

Je bijvoorbeeld aanwezig op  een fandag, of je traint jongens en meisjes bij voetbalactiviteiten. Op een andere dag begeleid je een juniorreporter bij de dag van zijn leven achter de schermen bij AZ.

Kom je uit de regio, ben je sportief en heb je zin om samen de leukste activiteiten neer te zetten? Meld je aan bij ons team!