Ik wil vrijwilliger worden

Bij AZ zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Net als veel
andere sportverenigingen kunnen wij ook niet zonder hen. Wil jij vrijwilliger worden? Klik dan op de button hieronder en meld je aan!Steward  

Of het nu een competitie-, Europese-  of een bekerwedstrijd is, jij bent, samen met je collega's, het eerste aanspreekpunt voor de supporters. Door je gastvrije houding en de veilige omgeving die je creëert kunnen onze supporters genieten van de prestaties in het AFAS Stadion.. 

Als gastheer of gastvrouw creëer je met jouw veiligheidsbewustzijn de perfecte omstandigheden voor verschillende supportersgroepen. Ben jij iemand die connectie houdt met onze supporters maar tegelijkertijd ook mensen durft aan te spreken op hun gedrag? 

Ben jij onze potentiële steward? | Opleiden & ontwikkelen bij AZ
Kun jij je vinden in het profiel van steward maar heb je geen ervaring of relevante opleiding? Wij bieden je een interne opleiding. Tijdens deze opleiding leer je de belangrijkste voorwaarden voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Je ontvangt bij het afronden van de opleiding een KNVB stewardcertificaat en een officiële stewardlegitimatie- voor stewardwerkzaamheden afgegeven door de Politie.

Heb je al een diploma of ervaring?
Wij ondersteunen jouw persoonlijke ontwikkeling en wij leren graag
van jouw kennis en ervaring. Wij zorgen regelmatig voor bijscholing. 

Vergoeding
Als steward behoor je tot onze vrijwilligersorganisatie. Voor je werkzaamheden zowel in het weekend als op een doordeweekse avond krijg je een vaste 
vergoeding per wedstrijd of evenement. 
Verkeersregelaar 

Samen met je collega’s zorg je voor het reguleren van het verkeer rondom het stadion en de diverse parkeergelegenhedenJe start met het volgen van de
e-learning opleiding. Hier leer je de belangrijkste voorwaarden voor het veilig uitvoeren van jouw verantwoordelijkheden. 

Je start voor de wedstrijd met het begeleiden van de verkeersstromen naar het AFAS Stadion. De mensen zijn enthousiast en hopen op natuurlijk op een mooie wedstrijd. Jij bent het eerste gezicht als mensen arriveren rondom het stadion. Jij kan hetverschil makenop de manier hoe je de mensen in ons stadion ontvangt! Tijdens de wedstrijd neem je met je collega's plaats in het stadion. Wanneer de laatste fase van de wedstrijd aanbreekt, neem je je positie weer in om alle supporters zo veilig mogelijk richting zijn volgende bestemming te begeleiden. 

Vergoeding
Als verkeersregelaar behoor je tot onze vrijwilligersorganisatie. Voor je werkzaamheden zowel in het weekend als op een doordeweekse avond krijg je een vaste vergoeding per wedstrijd of evenement.

 


Fanbeleving

Ben je net begonnen met het trainen van de jeugd of volg je een opleiding dan is
dit vrijwilligerswerk van toegevoegde waarde voor je ervaring!


In ons team ben je betrokken bij verschillende (voetbal)activiteiten. Je leert om
met verschillende leeftijden te werken en je hebt je eigen
verantwoordelijkheden op een dag die draait om de fans van AZ.
Wil je ervaring opdoen en je ontwikkelen bij AZ?

Zo kun je bijvoorbeeld jouw presentatie- en coach skills vergroten door op een fandag jongens en meisjes te trainen bij voetbalactiviteiten. Op een andere dag begeleid je een juniorreporter bij de dag van zijn leven achter de schermen bij AZ. Kom je uit de regio, ben je sportief en heb je zin om samen de
leukste activiteiten neer te zetten? Meld je aan bij ons team! 

Wij houden bij de activiteiten zo veel mogelijk rekening met waar jij goed in bent
en wat je leuk vindt om te doen.