Stageplaatsen

Zowel op als naast het veld zijn wij bezig met het opleiden van talent.
Elk seizoen bieden wij diverse stageplaatsen aan voor enthousiaste, leergierige en talentvolle studenten. Het actuele stage-aanbod
vind je hieronder: Stage Grafische Vormgeving/DTP 

Jij bent proactief, inspireert en communiceert makkelijk! Ben jij het talent met een scherpe focus op design? Kom je dan ontwikkelingen tussen de professionals bij AZ!


Stage Bewegingswetenschappen 

Ondersteun jij de talenten van de AZ Jeugdopleiding op hun weg naar het eerste elftal? Heb jij affiniteit met voetbal en een sterke drive voor succes? 
 Bekijk de vacature.

Stage Fan Marketeer

Heb jij de drive om AZ ook op bedrijfsmatig vlak tot de beste van de Eredivisie te laten behoren? Wil jij je als fan marketeer bezighouden met het intensiveren van de band met supporters?


Snuffelstages

Zit jij op de middelbare school en heb je in de toekomst de droom om in de sportwereld te gaan werken? Dan heb je de kans om een keer mee te lopen op een afdeling bij AZ als snuffelstage.


Stage Videoanalyse

Als stagiair verwerk en codeer je op gespecialiseerde wijze de beelden van trainingen, oefen- en officiële wedstrijden. Geïnteresseerd en sluit dit aan bij je opleiding? Lees dan snel verder.