Vacatures Oproepkrachten

Zoek jij een leuke bijbaan die goed te combineren is met thuis,
werk of een opleiding? Binnen de club hebben wij hier meerdere mogelijkheden voor, bijvoorbeeld op het gebied van

Evenementen, Horeca en Veiligheid.

Hieronder vind je alle openstaande vacatures:Evenementen Trainer M/V

Vind jij het leuk om op het veld te staan en jouw kwaliteiten als trainer te laten zien? Wil jij trainingen verzorgen uit naam van een betaald voetbal organisatie op de mooiste locaties? Keukenhulp

Vind je het leuk om een steentje bij te dragen in de keuken? Wil je ervaring opdoen in de keuken van AZ en samenwerken met professionals?Bekijk de vacature want wij zijn op zoek naar jou!


 

Horeca Publiekscatering

 Wil jij bijdragen aan de ultieme wedstrijdbeleving in het
AFAS stadion? Bekijk onderstaande vacature en vind
de juiste bijbaan voor jou.
 
Bedrijfsbeveiliging 

Op de topsport locatie Wijderwormer zijn we op zoek naar iemand met een scherpe blik voor veiligheid. Ben jij iemand die een veilig klimaat rondom het AFAS Trainingscomplex verzorgt? We komen graag met jou in contact.Horeca Businesscatering

Als Oproepkracht Businesscatering ontvang en bedien je de gasten tijdens wedstrijden en evenementen. Ben jij flexibel inzetbaar en ben je op zoek naar een bijbaan in de horeca? Solliciteer jij voor deze unieke functie?
Afwas

Zorg jij er met je team voor dat alles achter de schermen spik en span is tijdens wedstrijden en evenementen? Ben je flexibel in het draaien van weekend- en avonddiensten. Wij hebben jou nodig in ons team. 
Kok

Je werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende keukenwerkzaamheden, het bereiden van producten en het assisteren van gasten. Heb jij een passie voor de keuken dan is dit misschien echt iets wat bij je past.