Vacatures Oproepkrachten

Zoek jij een leuke bijbaan die goed te combineren is met thuis,
werk of een opleiding? Dan ben jij misschien wel de ideale
pinchhitter voor ons! Binnen de club hebben wij hier meerdere mogelijkheden voor, bijvoorbeeld op het gebied van

Evenementen, Horeca en Veiligheid.

Hieronder vind je alle openstaande vacatures.Overzicht vacatures


Wij zijn op zoek naar de volgende talenten:


 Oproepkracht Horeca Publiekscatering

Binnen de afdeling Horeca zijn wij op zoek naar oproepkrachten voor de Publiekscatering. Ben jij gastvrij, klantvriendelijk en ben jij enthousiast om samen met een team een prestatie neer te zetten? Klik dan hier om te solliciteren!


Oproepkracht Horeca Businesscatering

Binnen de afdeling Horeca zijn wij op zoek naar oproepkrachten voor de Business catering. Ben jij gastvrij, klantvriendelijk en ben jij enthousiast om samen met een team een prestatie neer te zetten? Klik dan hier om te solliciteren!


Oproepkracht Spoelkeuken

De afdeling Horeca zoekt oproepkrachten voor de functie 'Medewerker Spoelkeuken'. Heb je kennis van en affiniteit met de horeca en ben je flexibel met het draaien van weekend- en avonddiensten? Klik dan hier om te solliciteren!


Oproepkracht Kok

Je werkzaamheden zullen bestaan uit alle voorkomende keukenwerkzaamheden, onder andere het assisteren van de keukenbrigade en het Mise en place maken van rauwe, en bereiden van onbewerkte producten. En het opzetten en begeleiden/assisteren van gasten bij buffetten. Klinkt dit wat jij zoekt? Klik dan hier om te solliciteren!


Oproepkracht Keukenhulp

Vind je het leuk om in de keuken te assisteren? Dan zoeken we jou! Je zult helpen met het bereiden van buffetten, diners en bittergarnituren. Het begeleiden/assisteren van gasten bij buffetten en alle voorkomende keukenwerkzaamheden. Klik hier om te solliciteren!