Stagiair(e) Marketing

Ben jij op zoek naar een unieke stageplek? Heb je een voorliefde voor voetbal en heb je interesse in een stage plek in de richting Marketing?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Periode: februari 2020 - juni 2020
Reageren kan tot 8 -11-2019 


Je carrière starten bij AZ, dit is wat je gaat doen

Met deze stage start jij jouw carrière in de enerverende Betaald Voetbal-wereld. Deze allround marketing stage verbreedt jouw kennis en ervaring. Je krijgt de mogelijkheid om onder begeleiding jezelf te ontwikkelen richting de arbeidsmarkt. Jij bent het aanspreekpunt bij een aantal campagnes, je schakelt hierbij tussen diverse stakeholders om de campagne in goede banen te leiden. Buiten de projecten om ben je verantwoordelijk voor de acties en activiteiten rondom de wedstrijden. Wij geloven dat ook jij kwaliteiten hebt die je kunt inzetten en ontwikkelen binnen onze organisatie.  

Jouw positie als Marketing stagiair(e)
Tijdens de periode die jij bij ons werkzaam bent, ondersteun je als junior marketeer de afdeling op het gebied van fanmarketing en fanbeleving. AZ wil haar Fanbase verder uitbreiden en de band met haar supporters vergroten. Als fanmarketeer is het jouw opdracht om marketingacties en –campagnes te bedenken en uit te werken ter verbreding en verdieping van de AZ Fanbase. Jij bent onder meer verantwoordelijk voor verschillende fan gerelateerde acties rondom thuiswedstrijden. Je kan hierbij denken aan het organiseren van rustactiviteiten of het begeleiden van de AZ-juniorclubs. Daarnaast ondersteun je bij doorlopende sponsoractivaties. Is dit alles je nog niet genoeg? Dan kun jij jouw kennis nog verbreden op het gebied van Online Marketing. 

Kortom, jouw positie draait om:

  • Beantwoorden e-mail, telefoon en administratieve werkzaamheden
  • Ondersteuning en voorbereiding wedstrijddag bij thuiswedstrijden van AZ
  • Projecten zoals AZ-juniorclubs, Rabo AZ Foodtour en Level Up!
  • Maandelijks rapporteren over de aard, omvang en ontwikkelingen van de Fanbase.
  • Algehele ondersteuning Afdeling Marketing

Dit is wat jou een geschikte Marketing stagiair of stagiaire maakt:
Jij bent derde jaars HBO Marketing-student of volgt een andere relevante studie. In de weekenden ben je beschikbaar in verband met de activiteiten bij thuiswedstrijden. Jij bent iemand die overzicht houdt tussen de wekelijks terugkerende taken en de projecten. Jij pakt uit eigen beweging zaken op en je houdt je collega's op de hoogte houden van de voortgang. Natuurlijk laten we je niet zwemmen! Maar we verwachten wel dat jij (op termijn) jouw verantwoordelijkheden deels zelfstandig kunt uitvoeren.

Jij bent iemand die systemen snel eigen maakt. Hoe? Door je leergierig en nieuwsgierig op te stellen. Door uit te proberen en te evalueren op je keuzes. We werken met verschillende systemen zoals het ticketingsysteem en het mailingsysteem. Natuurlijk heb je daar nog geen ervaring in! Wij helpen je om het onder de knie te krijgen. Tenslotte vinden we het belangrijk dat jij je goed kunt aanpassen aan de gesprekspartners waar je mee te maken krijgt. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met management, partners, sponsoren maar ook je directe collega's en directie. 

Jij wordt blij van..
Je komt in een organisatie terecht waar je wordt beschouwd als één van ons. Geen stagiair(e) maar een Junior. Je beleeft alle thuiswedstrijden van dichtbij en hierbij leer je de organisatie achter het voetbal kennen. Je hebt tijdens je stage de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gym, tafeltennis en de Playstation. Iets wat wij belangrijk vinden want een gezonde en happy medewerker presteert beter! Tenslotte krijg je aan het einde van elke maand een vergoeding voor jouw inzet en toewijding.


Nieuwsgierig en enthousiast? Solliciteer op deze stage door op de solliciteren-knop te klikken. Maak kennis met je collega'sKom jij ons team versterken?