BIJ AZ CREËREN WE SAMEN SUCCES

EEN SUCCESVOL TEAM, ZOWEL OP ALS NAAST HET SPEELVELD, DAT IS WAAR WIJ NAAR STREVEN

 

 

 

BIJ AZ CREËREN WE SAMEN SUCCES

EEN SUCCESVOL TEAM, ZOWEL OP ALS NAAST HET SPEELVELD, DAT IS WAAR WIJ NAAR STREVEN

 

 

MEER DAN VOETBAL

MEER DAN VOETBAL

 

AZ is een begrip in de kop van Noord-Holland. Natuurlijk vanwege het aantrekkelijke voetbal van het eerste team, maar ook omdat het AFAS Stadion buiten wedstrijddagen om een schitterende en toegankelijke locatie is waar het bedrijfsleven en particulieren terecht kunnen. 

Dagelijks zijn er vergaderingen, congressen, beurzen, bedrijfs- en verjaardagsfeesten en andere bijeenkomsten in en rondom het stadion.

ONZE TACTIEK

ONZE TACTIEK

Bij AZ leggen wij de lat zo hoog mogelijk. Zo verleggen we onze grenzen en ontstaan er dingen waar je achteraf versteld van staat. Om dit te kunnen realiseren, hebben wij de volgende visie:
 
Bij AZ dagen wij je uit om constant je grenzen te verleggen. Wij inspireren je, moedigen je aan zodat jij het beste uit jezelf haalt. Jij bent aan de bal, met lef en een frisse blik, geef je sturing aan wat je bijdraagt aan het succes van AZ. Je gaat discussies niet uit de weg omdat we elkaar op deze manier elke keer een stukje beter maken en van elkaar leren. Vanuit een breed gedragen tactiek veroveren met ons team samen het speelveld, met oog voor individuele kwaliteiten. Dat is AZ.

ONS SOLLICITATIEPROCES

ONS SOLLICITATIE-PROCES

Op deze website vind je alle vacatures binnen AZ. Van stagiair tot vaste uren, van vrijwilliger tot oproepkracht. Vanuit hier kun je je gemakkelijk en snel aanmelden voor een openstaande positie die bij jou past. 

Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, samen met je CV en motivatie waarom jij het team van AZ wilt komen versterken. Wij streven er naar om binnen 2 weken een reactie te geven.

Zodra jij je sollicitatie hebt ingestuurd, ontvang je een uitnodiging voor ons portaal. Jij bent de enige met toegang tot jouw gegevens. 

ARBEIDSVOORWAARDEN

ARBEIDS-VOORWAARDEN

Bij AZ vinden we het belangrijk dat de klassieke arbeidsvoorwaarden goed zijn geregeld. Naast salaris, vakantiegeld en een reiskostenvergoeding, hebben we een uitgebreide pensioen verzekering, een verzekering bij langdurige arbeidsongeschiktheid, een collectieve ongevallen verzekering en een collectieve zorgverzekering. Afhankelijk van jouw functie ontvang je ook een telefoon, laptop, auto of bedrijfskleding. 

Je bent veel tijd aanwezig bij AZ, enige comfort is dan wel fijn. We hebben een informele werksfeer en komen dagelijks bij elkaar om met elkaar te lunchen in de vorm van een buffet. Door het hele pand vind je koffiemachines, waar versgemalen koffie op je staat te wachten.  Daarnaast vinden we het als sportorganisatie uiteraard ook de belangrijk om te bewegen. Op het stadion loop kun je dagelijks al behoorlijk wat meters lopen. We hebben een tafeltennis tafel waar dagelijks duels worden gehouden. Ook kun je gebruik maken van de gym. 

Ontwikkeling en groei zijn het fundament van AZ. Om dit te waarborgen werken we met een persoonlijk profiel en een intern coaching traject, hierdoor weten we hoe we jou het beste kunnen begeleiden om het beste uit jezelf te halen, waardoor je optimaal bijdraagt aan het succes van AZ. 

Voor AZ staat samenwerking en het teamgevoel hoog op de agenda. We organiseren regelmatig bijeenkomsten om elkaar ook op een informele manier te spreken en elkaar zo beter te leren kennen. 

 

 

PRIVACYGEGEVENS

PRIVACYGEGEVENS

Als professionele voetbalorganisatie streven wij ook op het gebied van privacy naar het beste resultaat, net zoals jij als sollicitant. Om ervoor te zorgen dat jouw gegevens tijdens de sollicitatieprocedure gewaarborgd blijven, vindt de gehele werving- en selectie-procedure online plaats. 

OPEN SOLLICITATIE / ACQUISITIE

OPEN SOLLICITATIE / ACQUISITIE

Het versturen van open sollicitatiebrieven is niet nodig, aangezien alle vacatures op deze website te vinden zijn. AZ neemt dan ook geen open sollcitaties in behandeling.

Wij doen al onze acquisitie zelf en doen dus niets met verzoeken van recruitmentbureaus. Zo kan onze afdeling HR zich volledig richten op wie voor ons écht belangrijk zijn: de medewerkers!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

THE FUTURE IS OURS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

THE FUTURE 

IS OURS